Супер популярният украинец Иван Дорн пристига за BREEZE FEST

След новината, че големите Black Eyed Peas избират BREEZE FEST вБългария за единствена точка в Югоизточна Европа от световното си турне, феновете  вече имат нов повод за нетърпеливо очакване.

На 22. 07. 2023 г., специално за BREEZE FEST, в Бургас пристига звездата на руската и украинска сцена Иван Дорн. Хитовете му  са слушани и споделяни милиони пъти в музикалните платформи, което го налага като емблема на модерния поп. Миксирайки поп, електронна музика и фънк, Дорн неколкократно печели приз за най-добър изпълнител и за артист с най-добър концерт на живо. Дори само това обещава неповторимо музикално изживяване, по време на BREEZE FEST, но организаторите добавят и още имена с wow ефект!

На 22 юли, по време на  BREEZE FEST Burgas,  на две сцени с безкомпромисно звучене ще излязат още:Дара, група „Молец“, Папи Ханс, Керана и Мила Роберт. Най-горещите български звезди също ще зарадват феновете с безапелационните си хитове, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават заявка BREEZE FEST да бъде едно от забележителните морски събития. Освен с изключителния си мейнстрийм мащаб BREEZE FEST се отличава и със своята уникална социална концепция. Екипът на феста предвижда специален, но не и отделен достъп за хора в неравностойно положение, за да могат те пълноценно и без ограничения да изживеят случващото се.