МУЗИКА

The Chemical Brothers честват 30 години на сцена в София

The Chemical Brothers
По случай рождения ден, музикантите и организаторите на събитието за България, продуцентска компания АРТ БГ, решиха да пуснат промоционална квота билети с 20% отстъпка.

The Chemical Brothers ще отпразнува своя 30-и рожден ден в София. Точно преди три десетилетия Том Роуланд и Ед Саймънс се събират за пръв път в Манчестър, за да поставят основите на една формация, която заедно със светила като Fatboy Slim и The Prodigy очертават облика на цяла една музикална епоха, а повода двамата ще отбележат с концерт на 10 октомври в столичната „Арена Армеец“.

Юбилейният празник на The Chemical Brothers ще забавлява меломаните със зрелищно аудио-визуално пиршество, а на сцената ще се качи и Джеймс Холройд – едно от най-разпознаваемите имена в хаус сцената във Великобритания и техен дългогодишен подгряващ диджей, който ще нажежи въздуха до червено преди началото на “най-великия лайв денс спектакъл за 2019”, както редица световни музикални платформи описват турнето на „химичните братя“ No Geography.

По случай рождения ден, музикантите и организаторите на събитието за България, продуцентска компания АРТ БГ, решиха да пуснат промоционална квота билети с 20% отстъпка. Те ще се котират на пазара само в рамките на специалния Chemical Monday – 30 септември (понеделник).

теми: