МУЗИКА

Take That тръгват на турне догодина

Автор TVOETO RADIO

Любимата бой банда от 90-те – Take That, тръгва на турне догодина. Новината официално беше потвърдена от Марк Оуен и Гари Барлоу. Към днешна дата групата е представена от тях двамата и Хауърд Доналд. Все още има лъч надежда за включването на Роби Уилямс, но не и на Джейсън Ориндж.

От доста време се говореше, че групата ще отпразнува подобаващо своята 30-годишнина през 2022 г., но ето че плановете се изтеглят малко по-напред и още догодина ще има нови записи, подкрепени със световно турне.

Марк сподели пред британски медии, че планират турнето си „Greatest Hits“ в края на годината. „Вече имаме няколко нови песни“, каза той. В момента тримата работят по албума и организацията на тура.

46-годишният изпълнител сподели още, че увереността за всичко дошла от огромния интерес към мюзикъла, посветен на творчеството им – „The Band“, както и от факта, че хората още полудяват от музиката на Take That. Оуен разкри, че мюзикълът ще се превърне във филм.

Фронтменът Гари Бралоу сподели , че много от старите им хитове са ремастерирани, така че да звучат актуално днес. Те са успели да направят песните си така, че да включват повече от своите вокали на мястото на Роби Уилямс и Джейсън Ориндж.

Джейсън напусна групата през 2014 г., а Роби много по-рано, но се присъдени към бандата, за 20-годишнината й. Сега Гари се надява, че Уилямс ще се включи отново за 30-годишнината, но е загубил надежда за Джейсън, тъй като той бил категоричен, че повече не иска да се занимава с музика.

„В крайна сметка трябва да приемем, че той не иска да прави това, с което ние се занимаваме“, заключи Гари Барлоу.

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment