ТЕЛЕВИЗИЯ

R&B звездата ВенЗи и Цвети от „София – Ден и Нощ“ записват заедно парче

Автор TVOETO RADIO

Песента на ВенЗи „Шесто чувство“, която зрителите чуха за първи път именно в ефира на NOVA в епизод на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ предизвика огромен интерес. Феновете на певеца и на самата тв поредица останаха очаровани от това колко си пасват гласовете на двамата. Засипани от хиляди зрителски съобщения, ВенЗи и Цвети решиха да направят специален подарък за феновете си. Преди броени дни те записаха акустична версия на парчето, която буквално взриви социалните мрежи с положителни коментари. Зрителите вече стискат палци талантливата Цвети с кадифения глас да успее да се наложи на музикалната сцена у нас.

Още няколко дуета, но в любовен план, ще провокират силни емоции в епизодите на „София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA. Една двойка ще се раздели завинаги, а няколко други ще изживеят пълния ужас от неизвестното.

Леля Мария, майката на Митко, пък ще го принуди да остави своите лични проблеми на заден план, защото самата тя обмисля много изненадващото решение за живота си. Какво ще сервира леля Мария на всички и как това ще се отрази на живота в цялата квартира?

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment