ЛЮБОПИТНО

Honor 8X влиза в Европа, смартфонът ще бъде наличен в България скоро

Моделът идва със стъклено тяло в изящния цвят Aurora, с много тънка рамка и иновативна технология чип-върху-филм

Honor, водещият смартфон бранд, представи официално Honor 8X в Европа. Смартфон моделът съчетава съвременни топ технологии с изящни форма и външен вид. Вдъхновен от философията на минималистичния дизайн и използването на технологията чип-върху-филм (COF), новият смартфон разполага с 6.5-инчов FullView дисплей с 91% съотношение екран към тяло, камера с изкуствен интелект (AI), технологията GPU Turbo и 2.5D двойно текстурирано стъклено тяло в цвят аврора (Aurora) и с решетъчен ефект, символизиращо дързост и амбициозност. Honor 8X ще бъде наличен в продажба в Европа от средата на месец октомври и то на изключително конкурентна цена.

Honor 8X със своето мото „Отвъд границите“, цели да отговори на потребността на младите хора от смартфон, който да е преносим компютър-помощник във всичките им житейски нужди. С него те ще могат да живеят по-ефективно, по-динамично, по-интелигентно и да надскочат всички житейски ограничения.

Най-новият смартфон на Honor демонстрира типичните за бранда смели идеи и дизайнерска иновативност чрез изключителните си технологии, поразителен минималистичен дизайн и изтънчена изработка. Използвайки един по-научен подход спрямо естетиката при Honor 8X, Honor успява да постигне правилния баланс между функционалност и красота, който е уникален за пазара.

Honor 8X предлага впечатляваща производителност и потребителско изживяване и то на достъпна цена. Така притежаването на топ смартфон модел ще стане достъпно за повече хора, а Honor 8X ще разтърси смартфон пазара, утвърждавайки се като най-добрия смартфон модел като съотношение цена-качество за 2018 година.