Spice Music Festival 2022

Port of Burgas [Burgas]


Event info
Date: 05.08.2022
Time: 18:00
Location: Port of Burgas
Address: Burgas
Event: https://www.facebook.com/events/569807410781707
Details

През 2022 фестивалната зона ще бъде още по-голяма и ще побере още една сцена – Диско сцена. На нея ще се вихрят KAOMA, Fab Morvan от MILLI VANILLI, а ангелските гласове на The Weather Girls ще накарат да “Завалят мъже” от небето с  „It’s Raining Men“Ottawan ще ни накара да пляскаме с „Hands Up“, а за финал (не и по програма) ще танцуваме с  Boney M.Xperience.

Специално за SPICE Music Festival ще пристигне Иранския поп-денс гуру ARASH. Той е подготвил  90-минутен спектакъл, по време на който ще чуем хитовете – „Boro Boro“,  „Temptation“, ”Broken angel”, “Pure Love “, “Tiki Tiki Kardi” и  други.

Изненадите не спират до тук. На голямата сцена щe видим и Cascada с любините ни хитове, “Miracle“, “Because the Night“, “Everytime We Touch“.

Още за музикалната фиеста, може да научите на страницата на фестивала във Facebook

Четвъртото издание на фестивала ще се проведе на 5, 6 и 7 август 2022 на Пристанище БургасБилети все още може да купите на цена от 160 лв от https://ticketstation.bg/spice-music-fest

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и “Фест тийм“ ЕООД с  медийна подкрепа на радио ENERGY и Община Бургас.


Location

Add to Google Calendar

Add Now
Current track

Title

Artist

Background