ТЕЛЕВИЗИЯ

„24: Наследството“ е новата глобална премиера по FOX

Автор TVOETO RADIO

Fox ще излъчи „24: Наследството“, следващата глава от екшън поредицата, отличена с награди „Еми“, продукция на 20th Century Fox Television и Imagine Television, в над 160 държави в цял свят след премиерата на сериала в САЩ на 5 февруари 2017 г. Легендарният сериал „24“ е излъчен за първи път на 6 ноември 2001 г. и е номиниран общо за 73 награди „Еми“, печелейки статуетката за „Най-добър драматичен сериал“ през 2006 г. За осем сезона Кийфърд Съдърланд получава седем номинации за „Еми“, като печели наградата за „Най-добра главна мъжка роля в драматичен сериал“. Сериалът завладява световната публика, а превъплъщението на Съдърланд повлиява Америка както никой друг телевизионен образ преди това, превръщайки се в част от културния лексикон.

Най-новата част от франчайза, сериалът „24: Не умирай днес“ от 12 епизода, които се излъчиха премиерно през 2014 г., беше едновременно хит и сред критиката, и сред зрителите и си спечели три статуетки „Еми“.

„24: Наследството“ проследява заредената до краен предел с адреналин надпревара с времето.  Главната цел е да се предотврати опустошителна терористична атака на американска земя. В актьорския състав се открояват имената на Кори Хоукинс („Бандата от Комптън“), Миранда Ото („Вътрешна сигурност“) и Джими Смитс („Синовете на анархията“).

Премиерата на „24: Наследството“ едновременно в повечето канали на FOX по света е част от програмната стратегия на Fox Networks Group да предлага на публиката си отличаващи се сериали на възможно най-широка аудитория. FOX е сред лидерите в световната развлекателна индустрия с изключително голямо покритие, с канали в над 200 страни по света, като достига до над 250 милиона домакинства извън САЩ. Като част от Fox Networks Group, с над 2 милиарда общо потребители в цял свят, каналите на FOX извън САЩ постигат ненадминато глобално покритие при премиерно излъчване на сериали като „Живите мъртви”, „Изгнаник“ и „Уейуърд Пайнс.”

Изпълнителният директор и председател на борда на Fox Networks Group, Питър Райс обяви: „Франчайзът „24“ е истински културен феномен и е особено вълнуващо, че ще успеем да доставим това ново преживяване на феновете в над 160 територии. Във времена, когато медиите са толкова реактивни, зрителите в цял свят ще могат да преживеят  едновременно  сериала, който постави началото на т. нар. разказване на историята в реално време.“

„24: Наследството“ събира отново отличения с много награди продукционен екип на оригиналния сериал, включващ Хауърд Гордън, Брайън Грейзър, Мани Кото и Иван Кац,  режисьорите Стивън Хопкинс и Джон Касар, както и звездата на „24“ Кийфърд Съдърланд, като всички те са изпълнителни продуценти.

 

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment