Концертът на Дзукеро в София се отлага за догодина

Концертът на Дзукеро в София се отлага за 29 април 2024 г. „Налага се да ви уведомим, че поради медицински причини, наложили забрана от лекарския му екип за полети в течение на три седмици, любимият на всички ни италиански артист Дзукеро няма да кацне тази седмица в София“, съобщават организаторите от „София мюзик ентърпрайсис“ (СМЕ).

„Тези форсмажорни обстоятелства налагат преструктуриране на цяла секция от голямото му световно турне и България, заедно с други околни страни, попадна именно в този период. Дзукеро моментално избра за София първата възможна дата в началото на 2024 г.“, допълват от СМЕ.

Мястото остава същото – зала 1 на НДК. За всички, които проявят търпение и разбиране към артиста, закупените билети ще важат за новата дата без да е необходима презаверка, допълват още от СМЕ.

Дзукеро и екипът му съжаляват, че трябва да отложат срещата с българската публика, която винаги е проявявала голям интерес и подкрепа към музиката му. Дзукеро няма да може да излезе на сцената на 23 юни 2023 г., но ще очаква с нетърпение новата дата за среща с българските фенове – 29 април 2024 г.“, се казва в официално изявление от екипа на артиста.

За всички, които искат да върнат билетите си, това ще е възможно от 3 юли до 29 септември.