Онлайн излъчвания на хитовия моноспектакъл „Преподавай трудно“

На 25, 26 и 27 февруари, специално за клиентите на издателство Клет България, ще бъде излъчен онлайн популярният моноспектакъл „Преподавай трудно“.

В него актрисата Яна Огнянова разсмива зрителите, превъплъщавайки се в над 10 различни персонажа. Подаръкът за ценителите на театралното изкуство е от издателство Клет България, в рамките на инициативата им „За важните неща“.

Тя обръща внимание на актуални теми, които не са написани в учебниците, но вълнуват всички ни в ежедневието. Желаещите да проследят представлението трябва да се регистрират тук.

Сред ролите, в които ще видим талантливата актриса са тези на учителка по английски, на коренно различни родители, сред които амбициозни, безотговорни и на няколко ученика. Постановката, с режисьор Здрава Каменова, е изпълнена със забавни ситуации, неочаквани обрати и добро настроение.

Излъчванията ще бъдат на 25.02 от 19:30 ч., 26.02 от 16:00 ч. и от 19:30 ч., и на 27.02 от 16:00 ч.

Предоставената възможност за онлайн моноспектакъл „Преподавай трудно“ е част от модул „Усмихни се“, на кампания „За важните неща“, насочена към клиенти и партньори на издателство Клет България. Модулът се фокусира върху забавлението и дава възможност на всички учители, родители и ученици да се откъснат от ежедневния стрес и динамика, като се позабавляват.

Яна Огнянова е актриса с множество роли в театъра и киното. Играе в редица представления, сред които „Жената е странно животно“, „Комедийно отплесване“ и много други. Участвала е в много емблематични български сериали и филми. Също така е известна с озвучаването на множество продукции.

В рамките на инициатива „За важните неща“ предстоят още онлайн събития,  които да ни помогнат да се отърсим от стреса в ежедневието.