Spice Music Festival 2021

Written by on 31.07.2021

DAY 01 – 06.08.2021

Ето така мина ден първи на най-големия фестивал у нас. Шоуто започна с много танци и подскоци от Danzel. Последваха ги Real McCoy с Another Night. На сцената след дълго отсъствие за първи път се качиха заедно Дони и Момчил. Заедно с Фондацията изпълниха няколко от старите си хитове, с нов аранжимент. Бумът на вечерта бе DJ BOBO с неговото шоу. Той изнесе реч на Български  за всички фенове в България. Дъжда не спря и красивата Силви де Бие от белгийската група Sylver. Livin’ my life, Love Is An Angel (2004) както и Forever In Love (2002) ни накараха да не спираме да танцуваме. А какво по хубаво от това да танцуваш под дъжда на мега хита на Let it Rain. NANA – Darkman заедно с GRACIANO MAJOR  не спряха въпреки обилния дъж и гръмотевици. Неописуема емоция! Петъчната вечер завърши с двамата титана DJ MARTI G и DJ Dian Solo, Който държаха публиката на крака още няколко часа.

DAY 02 – 07.08.2021

Ден Втори от тридневния маратон Spice Music Frestival.

На сцената се изявиха Alice Deejay. Още със старта ни накараха да не спираме да танцуваме на хитове като “Better Off Alone“, както и Back in my Life от 1999 година.

Дългоочакваните C-Block, останаха изненадани, след като Robert Peal – Rob Money (Робърт Пийл – Роб Мъни) беше прекъснат от не кой да е, а самия NANA, за да му честити рождения ден. Организаторите поднесоха торта, а публиката изпя happy birthday в чест на рожденника, а той се разплака. Последва изпълнение на NANA и Jeanine Love – Lady Love (Жанин Лав – Лейди Лав) на песента LONEY. Това се случва за първи път на една сцена.

Танците продължиха с Maxi Priest  – Close To You. на сцената излязоха още звезди като Stereo MCs, E-TYPE, Който направиха вечерта още по гореща, до появата на Leeroy Thornhill еx Prodigy. С невероятния си DJ SET, британеца побърка публиката до към 2 часа сутринта.

DAY 3 – 08.08.2021

Вечерта се открой с изпълнението на катерино Моме от красивата In-Grid. Тя направи невероятно шоу с публиката. Качи на сцената малки дечица, с които танцуваха на нехните хитове.

Spice Music Festival 2022

През 2022 фестивалната зона ще бъде още по-голяма и ще побере още една сцена – Диско сцена. На нея ще се вихрят KAOMA, Fab Morvan от MILLI VANILLI, както и The Weather Girls с вечния им хит „It’s Raining Men“. Ottawan с „Hands Up“, „D.I.S.C.O.” и Boney M.Xperience.
Още за музикалната фиеста, може да научите на страницата на фестивала във Facebook

Четвъртото издание на фестивала ще се проведе на 5, 6 и 7 август 2022 на Пристанище БургасБилети все още може да купите на цена от 120 лв от https://ticketstation.bg/spice-music-fest

 


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background