ТЕЛЕВИЗИЯ

Ще се върне ли Коко в „София – Ден и Нощ“?

Автор TVOETO RADIO

Няколко любими героя ще се завърнат в „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди тази седмица от понеделник до петък, от 22:00 ч., по NOVA. Това завръщането ще промени и цялата ситуация около останалите приятели от сериала. Дали Коко е един от завърналите се? Ще успее ли той да започне живота си отначало в Берковица, забравяйки за Йоана, или ще се прибере обратно в София, за да я спечели отново?

Дали Коко ще се върне или не, остава да разберем в понеделник. Но героят, който със сигурност ще се завърне, е Лили – бившата приятелка на Боби. Точно когато на Боби сякаш му потръгва и в работата и в живота, на хоризонта се появява неговата бивша. Старата любов ще разбърка отново щастливите му карти и ще вгорчи сладкия му живот. Лили определено има какво да разкаже и ще накара Боби да се замисли над всичко, което е споделила.

След сериозна и дълга борба да се върне в отбора по художествена гимнастика, на чаровната Аглика й предстои да разбере, дали нейните усилия ще бъдат възнаградени. Ще я приемат ли най-накрая обратно в отбора след огромните й старания да се върне във форма?

Разочарования предстоят за двойките Дани, Михаела, Галя и Драго. Като при една от двойките тези напрежения ще се окажат фатални. Коя е тя?

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment