ТЕЛЕВИЗИЯ

„Треска за злато: Мътна вода“ поставя златотърсачите в едни от най-екстремните условия

Автор TVOETO RADIO

Дълбоко в пустошта на Аляска онези, които не се страхуват от опасна и мръсна работа, могат да открият злато. В „Треска за злато: Мътна вода“ любимците на публиката Дакота Фред и Дъстин Хърт надминават себе си, използвайки още по-опасни, но по-обещаващи начини за копаенето му. Двамата златотърсачи се изправят пред редица неочаквани предизвикателства по пътя си. „Треска за злато: Мътна вода“ проследява едни от най-екстремните преживявания на Дакота Фред и Дъстин Хърт от 18-и февруари, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

Проследявайки източника на злато по реката до планините и до стари изоставени мини, те се гмуркат в мътни въртопи и страховити водопади. Двамата златотърсачи не се спират пред нищо по пътя към златото. Но дали крайният резултат ще си заслужава усилията? Дакота и Дъстин ще демонстрират силна воля, дух и физически възможности, за да достигнат желаната цел.

Копаенето на злато е коварна работа и никога не се знае кой ще спечели накрая, но при наличието на новаци в екипа, дали това начинание в мътни води ще оправдае риска? Ще разберем с екстремната поредица „Треска за злато: Мътна вода“ от 18-и февруари, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment