Тази вечер е финала на Евровизия 2017


Големият финал е тази вечер от 22 часа. БНТ ще го излъчи пряко от Киев. Знаете, българският представител Кристиан Костов ще представи страната ни с песента „Beautiful Mess“. Кристиян ще пее във втората част на конкурса.

С класирането си за финала Кристиан Костов потвърди предвижданията на букмейкърите. Сега – преди финала на 62-то издание на Евровизия българският представител е сред първите трима. Успехът на Кристиян е успех и за националната телевизия, която го избра да представя страната ни на конкурса и така да обедини българите ни в чужбина.

ПРАВИЛАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ФИНАЛА НА ЕВРОВИЗИЯ 2017

И тази година по регламент хората от нито една страна не могат да гласуват за собствения си представител за конкурса Евровизия от територията на същата държава. Но всички българи в чужбина могат да подкрепят Кристиан и неговата песен.

На финала в събота Кристиан Костов ще излезе под номер 25. А право да гласуват ще имат всички държави, участвали в конкурса тази година.

Ако се намирате в чужбина, може да подкрепите нашето момче с изпращане на номер 25 като есемес на посочения от местната телевизия мобилен номер. Гласуването ще започне след изпълнението на последната песен и ще продължи 35 минути.

Всеки ще има право да гласува до 20 пъти от един мобилен телефон. Гласът си за българският представител може да дадете и през безплатното мобилно приложение на Евровизия.

Важно е да следите инструкциите за гласуване и телефоните изписани на екрана. А кой канал излъчва шоуто във всяка страна ще откриете на сайта eurovision.bg.

Предишна Безпрецедентна кибератака засегна компютри по целия свят
Next Селена Гомес с нов сингъл на 18 май

No Comment

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *