ТЕЛЕВИЗИЯ

Стартират предварителните кастинги за петия сезон MasterChef

Те ще търсят хоби-кулинари, които винаги са искали да станат част от приключението в най-голрямата кухня на България, но не са се усмелили

Екип от кулинарни експерти стартира предварителните кастинги за петия сезон на хитовото шоу MasterChef по bTV след броени дни.

Те ще търсят хоби-кулинари, които винаги са искали да станат част от приключението в най-голрямата кухня на България, но не са се усмелили на 13 октомври във Варна, на 20 октомври в Пловдив и от 26 до 28 октомври в София.

Всеки, който желае да спечели шанса да се бори за престилка, престижната титла MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева, може да се запише за предварителен кастинг на адрес http://masterchef.btv.bg/casting/. След това трябва да поднесе на професионалните готвачи своя сготвен специалитет, с който мисли, че ще се представи най-добре и да го поднесе в чинията, която смята, че е най-подходяща за него.

Одобрените участници ще прекрачат прага на MasterChef, за да изпитат кулинарните си възможности с много изненадващи предизвикателства и в компанията на топ гурме професионалисти.

Предварителните кастинги за MasterChef ще се проведат:

  • на 13 октомври във Варна – хотел „Аква“ (ул. „Девня“ 12-А) от 10:30 часа до 18:00 часа;
  • на 20 октомври в Пловдив – ДОМ НА КУЛТУРАТА „БОРИС ХРИСТОВ“ (ул. „Гладстон“ 15) от 10:30 часа до 18:00 часа;
  • от 26 до 28 октомври в София – „Бест Уестърн Хотел Експо“ (бул. „Цариградско шосе“ -7-ми 11-ти километър) от 10:30 до 18:00 часа.

Повече информация можете да намерите на http://masterchef.btv.bg/ и на тел. 0885 24 68 34.

теми: