ТЕЛЕВИЗИЯ

„Проби и грешки“ по bTV Comedy няколко месеца след премиерата в САЩ

Сериалът започва на 14 септември и ще се излъчва всеки делничен ден от 21:30 ч.

Американският ситком „Проби и грешки“ започва на 14 септември, всеки делничен ден от 21:30 ч. Премиерата по bTV Comedy е само няколко месеца след първото излъчване в САЩ. Сериалът е произведен точно 20 години след филма със същото име.

Първият сезон разказва за младия адвокат от Ню Йорк – Джош Сегал, който се премества в малък южен град в Южна Каролина – Ийст Пек. Той защитава Лари Хендерсън – професор по поезия, обвинен в странното убийство на любимата си съпруга. Това се превръща в особено предизвикателство за младия адвокат, след като показанията на клиента му сочат към обвинението виновен, а прокурорът Карол Ан Кийн е решена да използва делото като стъпка към по-голяма местна власт.

Адресът на Лари Хендерсън е на номер 187, което е полицейският код на Калифорния за убийство. Няколко от актьорите в сериала са участвали и в сериала „Как се запознах с майка ви”. Част от тях са Джон Литгоу, Кристин Роуз и Шери Шепърд.

Джейма Мейс, Николъс Д’Агосто и Кристин Роуз са участвали заедно в друг сериал – „Герои”, а Джон Литгоу играе убиец в сериала „Декстър”.