Ограничения на движението по основни пътища в страната


На 27 и 28 ноември, от 09.30 ч. до 16.00 ч. движението в тунел „Правешки ханове“ на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна ще се осъществява в една лента поради ремонтни дейности в изпреварващата лента. Движението ще се извършва в активната лента.

От 12.00 ч. до 15.00 ч. ще бъде ограничено движението по автомагистрала „Хемус“ край Ябланица, между 74-ти и 79-ти км. Временната организация на движението е за извършването на дейности, свързани със строителството на новия участък от автомагистралата. В този интервал движението ще се пренасочва по път I-3 Ботевград – Ябланица.

Ограничено поради ремонт е движението по автомагистрала „Тракия“ в района на 89 км в посока София. Там се извършва ремонт на моста над река Елшишка. Движението се осъществява двупосочно в платното посока Бургас. Срокът за изпълнение е удължен до 26.11.2018 г. Мъгла намалява видимостта в района на тунела „Траянови врата“, пътните настилки са влажни.

От 14.00 15.00 ще бъде ограничено движението по пътя Търговище – пътен възел „Белокопитово“ Временната организация на движението е за извършването на дейности, свързани със строителството на новия участък от автомагистралата.

В този интервал движението ще се пренасочва от пътя Търговище – Шумен по пътя Търговище – Бистра, продължава по пътя Попово – Лозница до кръстовището с пътя Разград – Шумен и се включва отново на АМ „Хемус“ при пътен възел „Белокопитово“ и обратно.

До 21 декември ще бъде ограничено движението по дясната лента в посока Перник на път I-1 София – Перник поради ремонт на тротоарна конзола на моста на река Владайска при разклона за с. Владая до КПП Владая. Трафикът ще преминава двупосочно по останалите две ленти за движение.

Предишна Жълт код за валежи от дъжд
Next Опасност от наводнения