ТЕЛЕВИЗИЯ

Нов сезон на „Бягство от затвора“ започва по FOX

Автор TVOETO RADIO

„Бягство от затвора“ се завръща и се готви за най-голямото приключение досега. Във вълнуващото продължение на историята, звездите от оригиналната поредица Уентуърт Милър, Диминик Пърсел, Сара Уейн Келис, Амаури Ноласко, Робърт Кнепър, Рокмънд Дънбар и Пол Адълстийн се събират отново за съвсем ново бягство през граници, с всички отличителни елементи на историята, каквато я познаваме от излъчването й по FOX от 2005 до 2009 година – напрегнати моменти и сцени с неочакван край.

Оригиналната екшън драма разказва за Майкъл Скофийлд (Милър, „Мансардата“), млад мъж, решен да спаси осъдения си брат Линкълн Бъроус (Пърсел, „DC’s Legends of Tomorrow“), от изпълнението на смъртната му присъда, като съставя сложен план за бягство от затвора.

 

В новия сериал, заснет на терен в Мароко, изплуват доказателства, които намекват, че смятаният доскоро за мъртъв Майкъл Скофийлд вероятно е жив.
Линкълн и Сара (Сара Уейн Келис, „Colony“, „Живите мъртви“), съпругата на Майкъл, се събират отново, за да планират най-голямото бягство в сериала досега, докато три от най-известните бегълци от затвора Fox River State – Сукре (Ноласко, „Теленовела“), Тибег (Кнепър, „Heroes“) и Стотачката (Дънбар, „The Mentalist“), се завръщат в играта.
С участието на:
Уентуърт Милър като Майкъл Скофийлд
Доминик Пърсел като Линкълн Бъроус
Сара Уейн Келис като Сара Танкреди
Амури Ноласко като Сукре
Робърт Кнепър като Тибег
Рокмънд Дънбар като Стотачката
Марк Фюърстийн като Джейкъб Антон Нес
Огъстъс Прю като Камшика
Рик Юн като Джа
Инбар Лейви като Шеба
Пол Адълстийн като Пол Келерман

От 6 април (четвъртък) 22:00 ч.

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment