Нов кулинарен съдия ще раздава правосъдие в „Мама готви по-добре”


„Мама готви по-добре” подготвя нова изненада за своите фенове и участници. Единственото по рода си предаване за щафетна кулинария у нас ще даде възможност на зрителите на шоуто да изберат нов съдия. Тъй като всеки зрител е потенциален бъдещ състезател, сега ще има чудесния шанс да си избере кой да го оценява. Зрителите на предаването ще могат да дадат своята оценка за съдия според неговото поведение пред камерата и умението му да държи в напрежение участници и гледащи.

От 14 октомври „Мама готви по-добре” ще представи на вниманието на зрителите четирима доказани майстор готвачи, които в продължение на 8 издания на предаването ще влязат в ролята на Съдията. Това са шеф Андрей Стоилов, шеф Джун Йошида, телевизионният водещ и готвач по призвание Иван Звездев, и сребърният медалист от първия сезон на „MasterChef” – Елена Петрелийска.

Кой ще бъде новият партньор и „дразнител” на Александър Сано, които всеки делник от 18.00 часа ще дава своята оценка за резултатите, които децата постигат под инструкциите на своите майки, ще стане ясно на 26-и октомври след  допитването до зрители и бъдещи участници в шоуто. То ще се проведе на сайта btv.bg между 14 и 25 октомври.

 

Предишна БДЖ пуска атракционен влак Варна-Русе
Next "Златен скункс" вместо "Оскар" за Явор Бахаров