МУЗИКА

Над 2 часа музика на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София

Автор TVOETO RADIO

Настъпи моментът на грандиозния концерт в София, част от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. На 16 септември точно в 19:00 часа на площад „Александър Батенберг“ ще видим едни от най-актуалните български изпълнители, а кулминацията е 30 минути музика с ливанско-канадската поп звезда Massari. За първи път в България той ще изпълни на живо световните хитове „So Long” и „Done Da Da”. Освен тях поп изпълнителят е подготвил да представи и други авторски парчета, както и кавъри на хитови песни, с които ще изненада публиката на концерта.

На сцената в столицата ще излязат и всички емблематични изпълнители, станали част от турнето през лятото, именно СкандаУ, VenZy, DJ Дончо, балет Nova, Пламен и Иво, Михаела Маринова, DARA, Кристиан Костов, Поли Генова, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, Мария Илиева, Тита и Криско.

Не само музикални изненади очакват всички фенове на хитовата българска музика, но и много екстравагантни тоалети и прически. Темпераментната Дара ще изпълни хитовите си песни със специална за концерта визия. Стилистите й издават само, че в косата й ще „горят“ пламъци. Друга модна изненада ще е и визията на  Михаела Маринова.

Всички фенове, които участват в игрите на Facebook страниците на Coca-Cola Happy Energy Tour и The Voice of Summer Tour ще имат уникалния шанс да спечелят пропуск, който да ги постави на метри както от любимите български изпълнители, така и от поп звездата Massari. Актуална информация за датите, локациите и подробности за наградите може да следите на страниците на социалната мрежа.

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment