ТЕЛЕВИЗИЯ

Мария-Габриел, Тереза Маринова и Любо Киров в „Комбина“ по NOVA

Автор TVOETO RADIO

Тази неделя от 17.00 ч. в предаването очаквайте още Любо Киров, Сани Алекса и разследване на Владислава Тричкова

Тази неделя в „Комбина“ по NOVA ще гостува новият български еврокомисар Мария-Габриел. Вижте какви са приоритетите на българката, която ще участва в управлението на Европа – в един разговор с Лора Крумова.

Олимпийският ни шампион, които сбъдна всичките си мечти – Тереза Маринова. За живота след спорта и каузите за здравословен начин на живот, очаквайте интервюто на Галя Щърбева в „Комбина“.

Централен гост в предаването ще е и един от най-продаваните и успешни български изпълнители у нас – Любо Киров. Пред Лора Крумова той ще разкаже за таланта като бизнес, или как се създават хитове.

Когато любовта се превърне в насилие – историята на Краси Боев тази седмица. Той ще срещне зрителите с певицата Сани Алекса, а тя ще отговори на въпросите как оцелява и продължава ли напред след побоя от приятеля ѝ швед.

Плацента за вкъщи – биологичен отпадък или новата панацея? За новата световна мания и мода сред българите да си вземеш плацентата от болницата в репортаж на Галя Щърбева.

Здравни емигранти: българи разследвани за източвани на испанската система операция „Бъбрек“. Едно разследване на репортера на NOVA Владислава Тричкова, което ще бъде излъчено тази неделя в “Комбина”.

Тази неделя Миролюба Бенатова ще представи – Сделки и дипломация: медиците след Либия – част последна.

Не пропускайте ексклузивните гости, теми и въздействащи разкази – тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA. Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев.

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment