Майкъл Макелътън от „Игра на тронове” и „Геният” в „Като на кино”


Ирландецът Майкъл Макелътън, познат от ролята си на Рууз Болтън в хитовия сериал „Игра на тронове”, ще бъде тази събота в „Като на кино“, 13 май от 18:00 ч. по bTV Cinema.

Актьорът ще разкаже всичко за най-новия си проект „Геният”, където влиза в ролята на професор Ленърд, опитващ се да съсипе Алберт Айнщайн. Ще сподели и кои заглавия с негово участие да очакваме големия екран до края на годината.

Гости в студиото са актьорите Албена Колева и Галин Найденов, част от екипа на приключенския български филм „6 и 1 наум”, номиниран за четири награди в кинофестивала в Ница.

Водещата Стаси Кара ще представи и срещите си с популярния блогър и шегаджия – онлайн звездата Виталий Здоровецки, както и с тайландския майстор по бойни изкуства, каскадьор, актьор и режисьор Тони Джа. Последният става популярен с поредицата „Онг Бак: Тайландски воин”, а след това се превръща в екшън звезда – вече два пъти е рамо до рамо с Вин Дизел.

„Като на кино“ представя и две големи премиери тази седмица – „Крал Артур: Легенда за меча” и анимацията „Щъркелчето Ричард”.

Предишна „Бригада Нов дом” сбъдва мечтата за нормален дом на самотен баща и двете му деца
Next Създателите на „Кухня” се завръщат с нов хитов сериал по bTV Comedy