ТЕЛЕВИЗИЯ

Любовен триъгълник и екшън сцени поставят началото на „Откраднат живот: Критична точка“

Неочаквани събития и нови герои ще превземат спешното на МБАЛ „Св.Кирил“ в първи епизод на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот: Критична точка“. Още в първите минути на старта зрителите ще видят Велислав Павлов като доктор Марио Ковачев, който ще се окаже в разгара на истински екшън. Марио не само ще се превърне за минути в част от екипа на болницата, но и ще има възможност да спаси човешки живот, поставен в екстремна ситуация. Междувременно брат му Тони, в ролята на който ще видим още една изгряваща звезда – Димитър Захариев – ще получи привлекателно предложение, което ще промени плановете му за бъдещето и ще постави Марио пред сериозна дилема.

По коридорите на болницата ще се появят още две нови лица – Васил Бинев и Ирина Митева, които ще влязат в ролите на бизнесмена Иво Фотев и неговата съпруга – Ина Фотева. Двамата ще се появят изнендващо, поставяйки поредица условия пред лекарския състав. Феновете на сериала ще проследят и първите искри между доктор Огнянова и доктор Ковачев. В отношенията им ще се намеси и Тони, който ще провокира вниманието на чаровната лекарка.

Междувременно сестра Жекова ще се опитва да разреши финансовия проблем, пред който Васил я остави в края на миналия сезон, а доцент Захариев ще се включи в разрешаването на обстоятелствата, поставили болницата в „Критична точка“. Доктор Мазов и доктор Хинова ще тръгнат по следите на Ваня с надежда да се сдобият с желаното дете.

Как новите персонажи ще променят живота в болницата? И какво ще накара Марио и Тони да останат по-дълго от планирането?

Не пропускайте новия сезон на хитовия български сериал – „Откраднат живот: Критична точка” – от 27 февруари, от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.