Лили Иванова интервюира Карбовски във „Втори план“ на 29 септември


Примата на българската естрада Лили Иванова дава ексклузивно интервю на Мартин Карбовски, което ще се излъчи тази събота, 29 септември, в предаването „Втори план“ по bTV от 18 часа. Освен че не оставя острите му въпроси без отговор, любимата певица провокира водещия да признае истини за избора на своя собствен професионален път.

Зрителите ще видят Лили Иванова в една непозната за тях среда, а именно в студиото на Ачо Попов, докато тя репетира за предстоящите си три концерта в НДК – на 25, 26 и 27 октомври.

Примата на българската естрада успява да се превърне от интервюиран в интервюиращ и да задава въпроси на Карбовски, които нарича „нравоучителна беседа“.

Истинското лице на Лили Иванова, извън сензациите и спекулациите – това е картината, която ще видят зрителите на bTV. Тя ще разкаже и за голямата си любов – Ванко Пеев. А архивът на Мартин Карбовски ще покаже и разказа на Ванко за началото на тяхната съвместна работа и любов.

Ексклузивно пред камерата на Карбовски и bTV легендата Лили Иванова, която никога не плаче, ще сподели за своята слабост и еуфорията след концерта й в зала „Олимпия“.

Предишна ''Капана фест'' завладява Пловдив
Next Ваня Стамболова ще се бори за оставане във „Фермата: Съединение“ в неделя вечер по bTV