Кулагин, Веселин и Божана са в изправителния център на VIP Brother


Вчера беше поредният извънреден ден в Къщата на Big Brother. Станахме свидетели на сериозните нарушения от страна на Кулагин, Веселин и Божана, заради които Биг Брадър предприе драстични мерки спрямо тримата. На Съквартирантите в Къщата беше съобщено, че тримата напускат шоуто и имаха две минути, в която да се сбогуват.

Биг Брадър обаче реши да даде втори шанс на тримата, като ги настани в Изправителния център на Къщата. Център за психическа устойчивост и емпатия. Така Кулагин, Веселин и Божана получиха шанса да продължат своето участие в шоуто, но без останалите Съквартиранти да знаят за това. Валентин обаче заяви, че не иска да участва и иска да напусне Къщата. Какво ще се случи с гримьорът и ще остане ли в шоуто ще разберем в следващите дни.

Веднага след това бяха проведени и светкавични номинации в Къщата. Съквартирантите имаха право да номинират само по един за изгонване, като имунитет имаше Ричард, заради щита на SDI. Номинирани за изгонване тази седмица са – Розмари, която събра най-голям негативен вот, защото според повечето Съквартиранти е била подкрепа на Кулагин. Ева, Диона, Наско, Петко и Стефан са останалите номинирани.

Какво ще се случва в Изправителния център, как приемат новата си роля провинилите се Кулагин, Веселин и Божана, дали това няма да е мястото, в което ще се помирят и ще остане ли Валентин в шоуто, следва да разберем в следващите издания на VIP Brother, само в ефира на NOVA.

Предишна Клер Ъндъруд поема властта в петия сезон на „Къща от карти“
Next Мирослав Димитров ще е водещ на ново предаване по БНТ