ТЕЛЕВИЗИЯ

„Клиника на кораловия остров“ от 25 октомври по bTV

Всеки делник от 16ч. зрителите ще станат свидетели на драматичните събития в живота на лекарката Сам и нейния екип

Австралийският сериал „Клиника на кораловия остров“ ще направи своя дебют в ефира на bTV на 25 октомври от 16 часа. Драмата е излъчвана в Австралия, Унгария и Германия, а вече и в България.

Сюжетът на сериала ни запознава с главната героиня – Сам Стюарт. Тя е лекар, който управлява център за медицинска помощ на остров Хоуп. Със своя екип, тя се грижи за жителите на всички съседни острови, както и за летовниците и търсачите на силни усещания, които посещават района. В личния си живот, Сам е решителна самотна майка с необичайно хоби – отровите.

Жителите на малкия остров минават през всякакви приключения – и хубави, и лоши. Но когато се налага, те винаги се сплотяват. И доказват, че думата „семейство“ има много и различни значения.

Главната роля в продукцията е поверена на Лиза Маккун, станала известна с ролята си на Маги Дойл в полицейския сериал „Blue Heelers“. 48-годишната актриса има зад гърба си над 30 години актьорски опит и 4 пъти е печелила австралийската награда Gold Logie Award . В актьорския състав на продукцията участват още: Мат Дей, Рохан Никол, Ричард Бранкатисано и др.