Добавят функции в Facebook Messenger


Facebook Messenger ще бъдат добавени още две функции – Reactions и Mentions.

До броени дни те ще бъдат достъпни за всички потребители. Message Reactions позволява да изразите мнението си към дадено съобщение със специфична емотикона. Можете да избирате между Love, Smile, Wow, Sad, Angry Yes и No символи. За да ги използвате, трябва да кликнете продължително върху съобщението, към което искате да ги добавите.

В долният ляв ъгъл ще виждате как другите хора са отговорили на публикацията и колко от тях са използвали същата емотикона като вас. Facebook Messengеr ще показва анимация, когато събеседника ви е отговорил на съобщението, което сте изпратили. Ако приложението не е отворено ще получите нотификация на дисплея, която показва с каква емотикона са ви отговорили. Меssage Reactions може да се използва в групови чатове, но също във всяко друго съобщениe, включително видео клипове, GIF файлове и стикери.

Функцията Mentions е създадена с идеята да ни информира всеки път, когато името ни е споменато в дадено съобщение. Ако искате да уведомите приятел, че го коментирате в чата, трябва да въведете „@“ и да изберете името му от списъка с контакти. След като пратите своето съобщение, човекът, който сте споменали в него, ще получи нотификация, от която ще може да прочете текста.

Предишна Днес е Благовещение!
Next Почина легендарният треньор Иван Абаджиев