Детето на убитата в „Надежда“ жена почина


Момиченцето на 1 годинка, което бе простреляно в главата от издирвания си за убийство баща и закарано в кома в „Пирогов“, за съжаление е починало. Според информация от болницата, мъжът е направил опит да се самопростреля и в момента е в стабилно състояние.

Както снощи стана ясно, мъжът (вероятно отговорен за убийството на 23-годишната жена в столичния квартал „Надежда“) и детето му бяха открити на бензиностанция край Горни Богров. Той се е криел до бензиностанция и при идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, 1-годишното момиченце, след което е опитал да се самопростреля неуспешно, гласи информация от МВР.

По-рано бе разпространена информация, че 26-годишният мъж е охранител и че се придвижва с автомобил „Фолксваген Голф“, сив металик, с регистрационен номер СВ 4699 АХ. Предполагаше се, че с него пътува малко дете, уточниха от пресцентъра на МВР и призоваха гражданите, които ги забележат, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

По данни на роднините мъжът и жената са живеели на семейни начала, но наскоро са се разделили. Засега няма информация тя да е подавала жалби за насилие от страна на охранителя. Снимката на издирвания беше разпространена на всички гранични пунктове, но по неофициална информация колата му не е напускала столицата.

Предишна Открит е нов подозрителен пакет изпратен до CNN
Next 59% от територията на страната ни ще се превърне в демографска пустиня