МУЗИКА

Дейвид Гарет отменя концерта си у нас

Автор TVOETO RADIO

Дейвид Гарет отлага концерта си на 4-ти февруари в София. Причината е внезапно настъпило заболяване. Според диагнозата на лекарите Гарет страда от остра дискова херния и не е в състояние да излиза на сцената.

Първият отменен концерт на цигуларя беше на 28-ми януари в Парма.

Освен в София са отменени и концертите в Грац, Люцерн, Киев, Хановер, Хамбург, Дюселдорф и Баден Баден.

Лекарите смятат, че в най-скоро време изпълнителят ще се възстанови и ще поднови турнето си. „Наш основен приоритет в момента е здравето на Дейвид“, казват от екипа му.

„Скъпи приятели, изключително много съжалявам, че не мога да свиря на тези концерти. Заедно с моя екип ще направим всичко възможно за по-бързото ми възстановяване, така че да ви посетя и да се срещнем скоро. Нямам търпение това да се случи, така че очаквайте скоро новини от мен. Обичам ви!“, казва Дейвид в обръщение към феновете си.

Очаква се да бъде обявена нова дата за концерта на Дейвид Гарет и Жулиен Куентин в София, на който те ще представят класическата си програма, включваща произведения на Чайковски, Цезар Франк, Сарасате, Дворжак, Виторио Монти и др.

Веднага след обявяване на новата дата, ще бъде съобщен редът за връщането на билетите за тези, които не могат да я посетят.

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment