Два нови сериала по Bulgaria ON AIR


Bulgaria ON AIR стартира два нови сериала в ефир. От 25 април зрителите ще могат да гледат сериал „Одисей“ за царя на Итака. Във времената след Троянската война всички воини се завръщат по домовете си, освен един – Одисей – царят на Итака. Историята на един от най-известните герои в гръцката митология е разказана по нов, необикновен начин, в сериала „Одисей“. Bulgaria ON AIR пуска в ефир вълнуващата 12-епизодна поредица от 25 април в 19,50 часа, всеки делник.

В „Одисей“ е екранизирана изключителната история на царя на Итака, като са събрани едни от известните и обичани актьори от европейското кино. Сериалът ще потопи зрителите в една епоха на безкрайни битки за власт, надмощие, лоялност и амбиция, но успяла да запази своето очарование и до наши дни.

Bulgaria ON AIR пуска в ефир и военния минисериал „Трето не ни е дадено“. Драматичната военна поредица разказва за сблъсъците между Русия и Германия през Втората световна война. Минисериалът стартира от 30 април в 22 часа и всеки уикенд ще провокира зрителите да надникнат в света на шпионите.

Предишна Йовка се завръща този петък в "Столичани в повече"
Next ERUPTION пристигат с ONE WAY TICKET в Кранево