Важни промени в движението в София


В центъра на София се въвеждат още промени в организацията на движение, заради ремонтите по ул. „Граф Игнатиев“, бул. „Васил Левски“ и „Патриарх Евтимий“ и поради строителството на третия лъч на метрото.

Спира се движението по северното платно на булевард „Патриарх Евтимий“ между бул. „Витоша“ и ул. „Цар Самуил“, колите ще минават само по южното в посока бул. „Ботев“. В същото време южното платно на булеварда няма да се ползва от „Граф Игнатиев“ до „Хан Крум“, а движението ще е по северното в посока бул. „Витоша“.

Забранява се влизането на автомобили по северната лента на бул. „Васил Левски“ между ул. „Проф. Михайлов“ и „Граф Игнатиев“. Движението съответно ще се извършва по южното в посока Графа.

Обръща се посоката на движение на ул. „Цар Самуил“ между бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Хан Аспарух“. В тунела под НДК колите към бул. „България“ ще карат върху трамвайната линия.

По много улици в центъра на столицата се забранява престоят и паркирането и се закрива Синята зона. Промените ще са валидни до 9 януари 2019 година.

Предишна Очаква ни слънце в следващите дни
Next Променят се маршрутите на автобуси № 85, 86, 285