ПОЛЕЗНО

Български стартъпи с възможност да спечелят 1 000 000 $

За първи път в България ще се проведе квалификация за Startup World Cup 2020. Състезанието ще се състои във Варна по време на една от най-големите конференции за иновации и технологии в Югоизточна Еропа Innowave Summit 2019.

Победителите от българското издание, заедно с други 40 стартъпа, ще имат уникалния шанс да се състезават за награден фонд в размер на $ 1 000 000. Техните бизнеси ще бъдат презентирани в Силициевата долина пред Стийв Возняк, Рийд Хофман и редица успешни инвеститори от цял свят. Финалът ще се проведе в Сан Франциско на 22 Май 2020 г.

Innowave Summit 2019 е домакин за провеждането на Startup World Cup в град Варна на 18 и 19 октомври. Жури на състезанието ще бъдат както част от лекторите, представители на световни инвестиционни фондове, така и бизнес ангели и инвеститори от цял свят.

Това състезание промени изцяло живота ми!“ – казва Карлос Кастро Гонзалес, съосновател на компанията Abivin, която грабна голямата награда през изминалото издание и добавя още, че Startup World Cup e изиграло ролята на трамплин за бизнеса му, занимаващ се с иновации в сферата на здравеопазването.

Организаторите отправят покана към всички, които желаят да се включат в Startup World Cup надпреварата, да не се колебаят и да го направят абсолютно безплатно на официалния сайт на събитието тук.

теми: