Дони Йен от „Междузвездни войни” в „Като на кино”


Цялото интервю с красавицата Нина Добрев ще бъде излъчено в „Като на кино”, тази събота, 21 януари от 18:00 ч. по bTV Cinema.  

Актрисата, която напуска България, когато е само на 2 години, ще разкаже на водещата Стаси Кара за семейството си, опита си в големия шоубизнес преди и след хитовия сериал „Дневниците на вампира”, както и за чисто новия си блокбъстър „Трите хикса: отново в играта”, който излиза на голям екран и у нас от петък. Зрителите ще чуят Нина да говори и на български език.

Освен с Нина, „Като на кино” ще представи и още две ексклузивни срещи – с майстора по бойни изкуства Дони Йен, звезда от поредицата „Ип Ман”, както и чисто новите “Rogue One: история от междузвездни войни” и „Трите хикса: отново в играта”, а режисьорът на „Шесто чувство” М. Найт Шаямалан ще разкаже всичко за премиерния си трилър „На парчета”, който ще е по екраните у нас също от петък. 

Гости в студиото са актрисата Боряна Братоева, която е част от премиерната българско-руска продукция „Лабиринти на любовта”, както и режисьорът Димитър Касабов, който ще научи двете дами на движения от бойното изкуство винг чун, вдъхновени от срещата със звездата Дони Йен.

Предишна Грипна епидемия в област Силистра
Next National Geographic обяви, че поредицата „МАРС“ продължава с втори сезон