Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

VenZy влиза в „София – Ден и Нощ“ по NOVA

Зрителите на риалити сериала първи ще имат шанса да чуят новото парче на R‘n‘B звездата в епизода в четвъртък

Публикувано

на

Известният певец VenZy се сближава с приятелите от „София – Ден и Нощ “ в следващите епизоди на риалити сериала от вторник до четвъртък. Точно в епизода в четвъртък той ще изпее за първи път пред публика най-новата си песен „Шесто чувство” в компанията на приятелите от сериала. Песента ще се окаже щастливо предзнаменование за един от любимите герои на „София – Ден и Нощ“, който ще получи шанс от съдбата и животът му ще се промени. А VenZy пък се доверява на своето безпогрешно „Шесто чувство“ за любовта, която се появява в най-неочаквания момент. Песента разказва за необяснимото привличане между хората и магията на споделеното чувство. Тя ще бъде част от предстоящия албум на VenZy. До няколко дни след като чуем песента в сериала, ще излезе и дългоочакваният официален клип към парчето. Животът на кой от приятелите от „София – Ден и Нощ“ ще бъде преобърнат заради песента „Шесто чувство” – това ще разберем този четвъртък, от 22:00 ч. в  по NOVA.

В епизодите тази седмица в своя шанс е склонен да повярва и Коко. Най-забавният съквартирант е готов на всичко, за да спечели сгодената Йоана. С помощта на Стефи той проявява особена смелост, която ще го доведе буквално до ръба. Хепи енд ли предстои или напротив – пълен провал? Това зависи само от Коко.

Изненади ще има също за Ася и Стела. Едната е приятна, а другата доста опасна. Стела сякаш вече тъкмо си е стъпила на краката и е готова да загърби болката от преживяното досега. Миналото обаче не я оставя на мира. Изненадата, която са й подготвили, ще я постави в много рискова ситуация с неясен и опасен за нея изход. Какво ще се случи със сестрата на Дани, това ще разберем в следващите епизоди на риалити сериала.

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – тази седмица във вторник, сряда и четвъртък, в 22:00 ч. по NOVA.

 

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА