Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

TLC с премиера на „Отслабването на домашния ми любимец“

Публикувано

на

Около 50% от кучетата и котките в САЩ имат наднормено тегло или затлъстяване, а този проблем може да доведе до сериозни здравни проблеми и да съкрати живота им.

В премиерната поредица на TLC – “Отслабването на домашния ми любимец“, известният дресьор и експерт по животните Травис Брорсън решава да помогне на собствениците да внесат големи промени в начина на живот на своите любимци.

Но ще успее ли да помогне на стопаните да решат сериозния проблем, застрашаващ здравето на любимите им животни? Срещнете се с пухкавите им приятели в „Отслабването на домашния ми любимец“ от 21-ви януари, в 21:00 часа по TLC.

Във вълнуващата поредица Травис се среща с Рик и Валери, които обожават да глезят котката си Бо Нъгет. По-късно той се запознава с гладния бигъл Флетчър, който има навика да измъква храна от хладилника и от раницата на собственика си! Оказва се, че обучението на малкия пакостник ще се окаже истинско предизвикателство за уменията на Травис.

В тази поредица Травис контролира техния хранителен режим и физическа активност, но дали ще успее да върне формата на тези тежички домашни любимци? Станете част от тяхната трансформация с „Отслабването на домашния ми любимец“ от 21-ви януари.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА