Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

TLC отбелязва месеца на влюбените с премиерна поредица

Публикувано

на

Сватбата е един от най-вълшебните и романтични дни в живота на жената, изпълнен с радост, смях и любов. Но тези безмилостни бъдещи булки отчаяно се борят за своя специален ден и няма да се спрат пред нищо, за да го получат. Премиерната поредица „Най-взискателните булки“ проследява предизвикателствата, пред които се изправят те по пътя към олтара от 14-и февруари, в 21:00 ч. по TLC.

Едните не пестят никакви средства за сватбите си, други предпочитат малка и неофициална церемония, а трети успяват да се оженят с малък бюджет. Но всички те имат едно общо нещо -това е техният ден и никой друг не е от значение! Всички тези прагматични булки твърдо знаят какво искат и няма да се спрат пред нищо, за да го получат – те ще критикуват и ще командват всеки, който не е на тяхното мнение. Но дали тези свръхвзискателни дами ще получат сватбата, която са убедени, че заслужават? Дали тяхното придирчиво отношение няма да изложи сватбата им на риск?

Не пропускайте премиерния епизод на „Най-взискателните булки“ навръх празника на влюбените по TLC.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА