TLC отбелязва месеца на влюбените с премиерна поредица

Share:

Сватбата е един от най-вълшебните и романтични дни в живота на жената, изпълнен с радост, смях и любов. Но тези безмилостни бъдещи булки отчаяно се борят за своя специален ден и няма да се спрат пред нищо, за да го получат. Премиерната поредица „Най-взискателните булки“ проследява предизвикателствата, пред които се изправят те по пътя към олтара от 14-и февруари, в 21:00 ч. по TLC.

Едните не пестят никакви средства за сватбите си, други предпочитат малка и неофициална церемония, а трети успяват да се оженят с малък бюджет. Но всички те имат едно общо нещо -това е техният ден и никой друг не е от значение! Всички тези прагматични булки твърдо знаят какво искат и няма да се спрат пред нищо, за да го получат – те ще критикуват и ще командват всеки, който не е на тяхното мнение. Но дали тези свръхвзискателни дами ще получат сватбата, която са убедени, че заслужават? Дали тяхното придирчиво отношение няма да изложи сватбата им на риск?

Не пропускайте премиерния епизод на „Най-взискателните булки“ навръх празника на влюбените по TLC.

TagsTLC
Share:

Днес ще е слънчево с температури до 31°

Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, главно в Северна България и планинските райони. Там на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 31°, в София около 26°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, главно по северното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 26-28°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще преобладава слънчево време.

На отделни места в масивите от Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра – около 22°, на 2000 метра – около 15°.