БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

TAKEOVER with АМЕ and RECONDITE – YALTA CLUB

YALTA CLUB прави неудържима майска серия и скоро след SOLAR EASTER се завръща на клубна територия с TAKEOVER на Любо Урсини. С първи лайв за българската сцена, въобще, ще се включи Recondite, а Kristian Beyer от Âme пристига, за да затвърди позицията си на артиста, развил особено специална връзка с феновете на TAKEOVER.

Recondite привлича внезапно вниманието с непретенциозното си присъствие и звук, който се движи срещу популярните в момента течения. Намерил мястото си на сцената като изключение, той успява да остане мистериозен, а музиката, която издава под лейбъла си Dystopian и под шапката на Innervisions (лейбълa на Dixon и Âme) може да се определи семпло като провокация. Тя е сензитивна, без излишни „фоерверки“, което се оказва рядко срещано клубно преживяване в момента. Recondite тактически развива лайва си и превежда публиката през него. Именно този подход му донася RA #2 в подбора на 40-те най-добри Live Acts за миналата година (веднага след KiNK, българина позициониран под #1).

Kristian Beyer (Âme) е единственият артист, който прави хеттрик и става част и от трите сезона на TAKEOVER. Този избор никак не е случаен, след като по време на предишните си две гостувания, Kristian Beyer открадна сърцата на феновете с 5 часови сетове, като този път няма да бъде по-различно. Kristian Beyer (Âme) е вторият от създателите на Innervisions в TOP 10 DJ на RA (#7), както и вторият, който става част от този сезон на TAKEOVER, след Dixon (#1). Заедно с Frank Wiedeman и Dixon като движещите елементи в общия им лейбъл, тримата са припознавани като създатели на звука на бъдещето. Именно това ги превръща в съмишленици на TAKEOVER в целта му да развива отношение към музиката, която ще се слуша утре, а не тази, която владее моментния вкус.

Подобна комбинация от артисти обещава, че ще си тръгнете от клуба поне с едно парче наум и желание да чуете още от това, което Âme и Recondite имат да предложат. От миналия месец в сайта на TAKEOVER вече функционира MEMBERS AREA, за която своята парола получиха подбрани членове на TAKEOVER общността (за възможност да бъдете един от тях се абонирайте за нюзлетър на www.jointhetakeover.com). Веднага след партито на 19 май организаторите ще обновят зоната и подберат нови фенове, които ще получат достъп до ексклузивния архив на TAKEOVER, с музика, недостъпна на други платформи.

За три години TAKEOVER успя да създаде общност от хора, които търсят актуален и качествен звук и споделят общи ценности що се отнася до атмосферата, изживяването и начина, по който се забавляват.

Respect the vibe.

ТЕМИ:

АВТОР

Reply