Connect with us

МУЗИКА

Take That тръгват на турне догодина

Публикувано

на

Любимата бой банда от 90-те – Take That, тръгва на турне догодина. Новината официално беше потвърдена от Марк Оуен и Гари Барлоу. Към днешна дата групата е представена от тях двамата и Хауърд Доналд. Все още има лъч надежда за включването на Роби Уилямс, но не и на Джейсън Ориндж.

От доста време се говореше, че групата ще отпразнува подобаващо своята 30-годишнина през 2022 г., но ето че плановете се изтеглят малко по-напред и още догодина ще има нови записи, подкрепени със световно турне.

Марк сподели пред британски медии, че планират турнето си „Greatest Hits“ в края на годината. „Вече имаме няколко нови песни“, каза той. В момента тримата работят по албума и организацията на тура.

46-годишният изпълнител сподели още, че увереността за всичко дошла от огромния интерес към мюзикъла, посветен на творчеството им – „The Band“, както и от факта, че хората още полудяват от музиката на Take That. Оуен разкри, че мюзикълът ще се превърне във филм.

Фронтменът Гари Бралоу сподели , че много от старите им хитове са ремастерирани, така че да звучат актуално днес. Те са успели да направят песните си така, че да включват повече от своите вокали на мястото на Роби Уилямс и Джейсън Ориндж.

Джейсън напусна групата през 2014 г., а Роби много по-рано, но се присъдени към бандата, за 20-годишнината й. Сега Гари се надява, че Уилямс ще се включи отново за 30-годишнината, но е загубил надежда за Джейсън, тъй като той бил категоричен, че повече не иска да се занимава с музика.

„В крайна сметка трябва да приемем, че той не иска да прави това, с което ние се занимаваме“, заключи Гари Барлоу.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА