БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

Пожар гори на метри от жилищни сгради в Сливен (Обновена)

Вече втори ден гори гора частна собственост на сливенския квартал „Клуцохор“. Снощи до късно пожарникари от Сливен и Котел, както и горски и много доброволци помагаха за гасенето.Днес за съжеление гората пламна отново. Гражнаните на града имат съмнуниь за умишлен палеш. „Все едно някой е минал с тубата бензин…“ се споменава в коментар от Социалната мрежа Facebook.

Добавяме снимки направени от Даниел Рундев.

 

Силен пожар е избухнал на около 300 метра от жилищни сгради в квартал Клуцохор над завод „Био Фарма“. Сигналът е подаден в 19:00 часа. Гори борова гора. На място са две пожарни коли. Засега няма опасност за населението.

АВТОР

Reply