Connect with us

МУЗИКА

JØRDO с концерт в София!

Публикувано

на

На 19 май, Electroma в колаборация с First Class Event Designers, организират представянето на първия албум на българския артист и продуцент JØRDO – ‘ELECTRONIC LOVE INTELLIGENCE’.
На събитието ще бъде представена музика от албума, който съдържа тракове с елементи в колаборация с The Weeknd, Daft Punk, The Narcotic5 и много други.
За незабравимото изживяване, участие в промоцията ще вземе акустичното етно трио Heartz Beat и българският DJ Andy King (Sounds Of Tomorrow), който ще съпортне събитието с DJ сет.
Шоу програмата ще бъде допълнена от тематично денс шоу, изпълнено от едни от най-добрите танцьори в България, както и впечатляващо светлинно шоу, включващо специални ефекти.
Йордан Петров или JØRDO e български музикален композитор, творящ в сферата на електронната музика. Зад гърба си има осъществени колаборации и съвместни проекти с Fueled by Ramen, брандът на The Weeknd – ‘XO’, ExodiaSounds, LargoMedia, The Magic Sword, Квартет Родопе и други. Музиката му взима участие в саундтраковете на анимацията Samurai Jack и българският филм ‘Бензин’.
Траковете, които прави JØRDO, са инспирирани от артисти като Jean Michael Jarre, Daft Punk, The Chemical Brothers, The Prodigy, Иван Шопов (Cooh/Balkansky)
Музиката от първият албум на JØRDO, съдържа електронна музика, подкрепена от ethno, rock, hip hop и r’n’b елементи, като 90% от музиката в албума е изградена от аналогов звук, включващ live инструменти и вокали.
Electroma и First Class Event Designers ви дават възможност да се докоснете до уникалният начин, по който, звукът се превръща в чувство, като за целта, на събитието ще можете да закупите копие от албума ‘ELECTRONIC LOVE INTELLIGENCE’ и да се срещнете с авторът му, който да ви разкаже малко повече за своите вдъхновения.

19 Май, Петък
Начало: 22:30
Party Room Magnito, София, ул. Леге 8

Събитието ще се проведе със съдействието на:
Dalvina Wines – Bulgaria
Ларго Медия
EventBG.info
TVOETORADIO.net

линк:

 

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА