Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Galaxy S9 ще бъде представен на 25 февруари

Публикувано

на

Samsung ще представи новия модел Samsung Galaxy S9 на Световния мобилен конгрес в Барселона на 25 февруари. В сайта Businessinsider.com е публикувана поканата за събитието, от която съдим, че камерата ще бъде фокусът на новия модел. “The Camera. Reimagined” е мотото на събитието на Samsung.

От технологичния гигант по-рано издадоха, че най-голямата разлика между Galaxy S8 и новия модел наистина ще бъде в камерата. Business insider предполага, че вътрешността на устройството ще бъде подобна на предшественика му, а новостите ще бъдат във функциите на камерата, включително „super slow-mo” (супер забавяне) и “super speed” (супер скорост) за задната камера и стерео говорители.

Сравнително слабите предни високоговорители бяха сред най-големите оплаквания на хората през миналата година за Galaxy S8. Разбира се, ще знаем със сигурност всички новости около новия модел след официалното представяне в Испания.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА