Connect with us

ЛЮБОПИТНО

ADATA анонсираха няколко нови HDD устройства

Публикувано

на

Тайванският производител на DRAM модули и NAND флаш памети анонсира няколко нови HDD устройства. HV300 е един от най-тънките външни хард дискове на компанията с дебелина едва 10,3 ммi.

Устройството се отличава с елегантен гланциран дизайн и текстурирана рамка. Потребителите ще могат да избират между 4 цвята – черен, червен, бял или син.

Дискът ще се предлага с капацитет 1 TB, 2 TB, 4 TB и 5 TB и ще използва бързия USB 3.1 интерфейс за пренос на данни. От ADATA са добавили и шокови сензори, които да предпазят устройството при изпускане и удари. В допълнение, HV300 идва с инсталиран HDDtoGO софтуер и AES-256 криптиране на съхраняваната информация.

HD330 е вторият модел, който компанията представя. Той е създаден с цел да отговори на най-високите стандарти за здравина и устойчивост и е подсилен със специален силиконов слой с висока плътност и защита от удари. Устройството също така е снабдено с противошокови сензори с червена индикация при активиране и ще се предлага с капацитет 1 TB, 2 TB, 4 TB и 5 TB. Тук отново имаме наличен HDDtoGO софтуер и AES-256 криптиране на информация с USB 3.1 пренос на данни.

*Важи за моделите с капацитет 1 TB и 2 TB.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА