Connect with us

МУЗИКА

AC/DC издават нов албум с Аксел Роуз

Публикувано

на

Австралийските рок легенди от групата AC/DC ще издадат нов албум с настоящия фронтмен Аксел Роуз, потвърди и Енгри Андерсън от бандата „Роуз тату“.

Китаристът Ангъс Йънг, който е единственият останал жив член на оригиналния състав, казал на Енгри, че планира да направи албум с бившия вокалист на „Guns N’ Roses“. Аксел Роуз замести фронтмена на AC/DC Брайън Джонсън през 2016 г.

„Той ми каза „Приятел, пиша нов албум“. Попитах го кой ще бъде в групата и той каза „Аксел“. Брайън не е там, Фил не е там, Клиф не е там, за нещастие и Малкълм го няма вече. Да, тъжно е, че оригиналният състав го няма, но хората, които ги подкрепяха през цялата им кариера, искат да чуят песните“, каза Енгри.

Миналия месец биографът на групата Мъри Енгълхарт написа на страницата си във Facebook, че партньорството между Аксел Роуз и Ангъс Йънг ще продължи – под формата на концертна дейност и дори на нов албум.

„Спекулирайте колкото желаете, но съм казвал и пак ще повторя – групата AC/DC ще продължи да концертира с Аксел като вокал и ще издаде нов албум с него. Големият риск, който Ангъс пое с този ход, се оказа печеливш, и подготви сцената за бъдещето“, пише Енгълхарт.

Аксел Роуз понастоящем е ангажиран със световното турне „Not In This Lifetime“ на „Guns N’ Roses“, което трябва да приключи през юли в Швеция.

Китаристът Ричард Фортъс преди също каза, че американската група планира да издаде нов албум.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА