Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

17 звезди влизат в Къщата на VIP Brother

Публикувано

на

На луксозна обиколка с 5-метрова лимузина представителите на медиите получиха възможност да зададат своите въпроси около новия сезон на VIP Brother директно на продуцента Нико Тупарев, програмния директор на NOVA Антоний Мангов и водещия на шоуто Ники Кънчев. По време на събитието бе разкрита една от най-големите тайни около VIP Brother в момента – преговорите, които медията и продуцентите водят за участие на голяма международна звезда в 10-ото юбилейно издание на шоуто в България.

Тази неделя, 11 септември, точно в 20.00 ч. за първи път 17 звезди ще прекрачат прага на Къщата на VIP Brоther в една вечер. „Това ще превърне този старт в по-динамичен и различен от всички досега, а зрителите за първи път ще определят съдбата на Съквартирантите още от първия ден“, разкри продуцентът на шоуто Нико Тупарев. Допълнителен коз, свързан с новите Съквартиранти, даде и емблематичният водещ на предаването Ники Кънчев. „Трима от участниците са зодия Везни, трима – Козирог, трима – Телец. Има и два Лъва, два Близнака, една Риба, един Водолей, един Рак и един Стрелец“, издаде той.

Нов ще бъде и механизмът на излъчване на шоуто тази година. „Живите предавания ще бъдат в понеделник и петък, а дневните епизоди – от вторник до четвъртък. Освен това тазгодишният VIP сезон ще продължи два месеца, след което NOVA ще излъчи както няколко съвсем нови за българския ефир формата, така и няколко и добре познати и любими на зрителите шоу програми“ – заяви програмният директор Антоний Мангов.

„Тази година комедията е с неочакван край, но той е неочакван и за самите нас. Точно това е хубавото на VIP Brother – всичко се случва изцяло на живо и събитията търпят пълни обрати в рамките на секунди. Именно този интензитет е причина дори да не предполагаме края на тази комедия. Ние им даваме комедийно поле, а единствено от участниците зависи дали тя ще е любовна, черна или забавна“ – така Нико Тупарев коментира темата на юбилейния сезон на VIP Brother 2016 – комедия с неочакван край.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА