Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Четиричленно семейство посреща Мария и Караджов в „Бригада Нов дом”

Публикувано

на

Липсата на финансови средства може да разклати устоите на всяко едно задружно семейство. В такива моменти са намесва „Бригада Нов дом”, носейки посланието, че има нещо друго, по-силно от парите – човешката съпричастност. Именно тази съпричастност отвежда Мария, Караджов и екипът му този четвъртък от 21.00 часа в общинско жилище в един от крайните квартали на София. Главните герои са Григор, Марияна и двамата има синове Божидар и Николай, които живеят на първия етаж в панелен блок.

Григор и Марияна са влюбена двойка от 18 години. След като се ражда по-големият им син – Божидар, те са изгонени от родителите на Григор и остават на улицата с бебе на ръце. Семейството споделя, че това е бил един от най-трудните периоди в живота им. За щастие успяват да стъпят на краката си по някакъв начин и заживяват под наем.

Но всяка година по едно и също време, съдбата им нанася нов удар и те сменяват различни квартири по една или друга причина. От близо година, задружното четиричленно семейство живее в общинско жилище, за което са се погрижили да изглежда малко по-прилично от началното му състояние. Все още обаче съществуват сериозни проблеми, за които семейството няма възможност да предприеме никакви мерки. Мухълът и влагата са най-големите паразити в апартамента. Липсата на мивка в банята също възпрепятства нормалното ежедневие.

Дали Мария и екипът на Караджов ще успеят да зарадват и това семейство, което вярва в чудесата, ще има ли пречки, пред които ще се изправи бригадата, зрителите на bTV ще разберат на 16 март от 21:00 часа.

 

 

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА