БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

Футболни емоции и решаващи битки по DIEMA EXTRA през септември

DIEMA EXTRA ще зарадва истинските фенове с изобилие от футбол и оспорвани спортни битки през септември. Този месец спортните канали DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 излъчват интригуващите квалификационни мачове за Световното първенство по футбол 2018, срещите от Английската Висша лига и Френската Лига 1, Чемпиъншип и английската Лига 1, както и мачовете за Купата на Лигата в Англия – Карабао Къп. Запазено място в програмата на DIEMA EXTRA имат също най-интересните футболни събития у нас – мачовете от Първа Професионална Лига, Втора Професионална Лига и 1/16 финалите за Купата на България.

В оспорвана битка по пътя към Световното футболно първенство 2018 се впускат отборите на Чехия и Германия тази вечер от 21.45 ч. директно по DIEMA SPORT, а от 21.40 ч. по DIEMA SPORT 2 е мачът Малта – Англия. В събота от 21.45 ч. DIEMA SPORT предава на живо квалификационния мач Испания – Италия, а от 21.45 ч. по DIEMA SPORT 2 е срещата Уелс – Австрия. Почитателите на футбола могат да проследят  срещите от квалификациите за Световното първенство 2018 на живо по DIEMA EXTRA, както и в онлайн платформата GONG PLAY.

Акцент в програмата на спортните канали са срещите от Първа Професионална Лига, като с интерес се очаква предстоящият двубой между Левски и Лудогорец на 6 септември, сряда, от 20.00 ч. пряко по DIEMA SPORT. През септември почитателите на родния футбол могат да проследят на живо турнира за Купата на България, който се открива с мача ЦСКА – Несебър на 19 септември от 16.00 ч. по DIEMA SPORT. На 19 и 20 септември DIEMA SPORT 2 предава на живо мачовете за Купата на Лигата в Англия – Карабао Къп.

За разнообразното спортно съдържание в ефира на DIEMA EXTRA допринасят стартовете от престижната автомобилна надпревара Формула 1 – още в първия уикенд на септември за любителите на високите скорости DIEMA SPORT 2 излъчва директно състезанието за Голямата награда на Италия, както и всички съпътстващи събития на пистата. В периода 15-17 септември акцент в ефира на DIEMA SPORT 2 е и състезанието за Голямата награда на Сингапур.

ТЕМИ:

АВТОР

Reply