Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

„Треска за злато: Мътна вода“ поставя златотърсачите в едни от най-екстремните условия

Публикувано

на

Труден терен и лоши условия се изправят на пътя на Дакота и Дъстин от 18-и февруари

Дълбоко в пустошта на Аляска онези, които не се страхуват от опасна и мръсна работа, могат да открият злато. В „Треска за злато: Мътна вода“ любимците на публиката Дакота Фред и Дъстин Хърт надминават себе си, използвайки още по-опасни, но по-обещаващи начини за копаенето му. Двамата златотърсачи се изправят пред редица неочаквани предизвикателства по пътя си. „Треска за злато: Мътна вода“ проследява едни от най-екстремните преживявания на Дакота Фред и Дъстин Хърт от 18-и февруари, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

Проследявайки източника на злато по реката до планините и до стари изоставени мини, те се гмуркат в мътни въртопи и страховити водопади. Двамата златотърсачи не се спират пред нищо по пътя към златото. Но дали крайният резултат ще си заслужава усилията? Дакота и Дъстин ще демонстрират силна воля, дух и физически възможности, за да достигнат желаната цел.

Копаенето на злато е коварна работа и никога не се знае кой ще спечели накрая, но при наличието на новаци в екипа, дали това начинание в мътни води ще оправдае риска? Ще разберем с екстремната поредица „Треска за злато: Мътна вода“ от 18-и февруари, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА