„Треска за злато: Мътна вода“ поставя златотърсачите в едни от най-екстремните условия

Share:

Дълбоко в пустошта на Аляска онези, които не се страхуват от опасна и мръсна работа, могат да открият злато. В „Треска за злато: Мътна вода“ любимците на публиката Дакота Фред и Дъстин Хърт надминават себе си, използвайки още по-опасни, но по-обещаващи начини за копаенето му. Двамата златотърсачи се изправят пред редица неочаквани предизвикателства по пътя си. „Треска за злато: Мътна вода“ проследява едни от най-екстремните преживявания на Дакота Фред и Дъстин Хърт от 18-и февруари, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

Проследявайки източника на злато по реката до планините и до стари изоставени мини, те се гмуркат в мътни въртопи и страховити водопади. Двамата златотърсачи не се спират пред нищо по пътя към златото. Но дали крайният резултат ще си заслужава усилията? Дакота и Дъстин ще демонстрират силна воля, дух и физически възможности, за да достигнат желаната цел.

Копаенето на злато е коварна работа и никога не се знае кой ще спечели накрая, но при наличието на новаци в екипа, дали това начинание в мътни води ще оправдае риска? Ще разберем с екстремната поредица „Треска за злато: Мътна вода“ от 18-и февруари, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

Share:

Днес ще е слънчево с температури до 31°

Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, главно в Северна България и планинските райони. Там на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 31°, в София около 26°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, главно по северното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 26-28°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще преобладава слънчево време.

На отделни места в масивите от Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра – около 22°, на 2000 метра – около 15°.