Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Традиционни български ястия в „Черешката на тортата“ по NOVA

Саня Борисова, Трифон Михайлов, Владо Дончев, Мария Статулова и Катето Евро са звездни домакини – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Публикувано

на

Традиционни български ястия, богати трапези, артистична компания и много добро настроение очаква зрителите в „Черешката на тортата“ следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. На кулинарната сцена изгряват звездните домакини Саня Борисова, Трифон Михайлов, Владо Дончев, Мария Статулова и Катето Евро, които се впускат в битка за титлата „Най-добър домакин“.

Седмичната кулинарна фиеста в понеделник открива чаровната актриса Саня Борисова, според която изкуство се твори не само на големия екран, но и в кухнята. За звездата от българския телевизионен сериал „Забранена любов“ няма забранени подправки, но едновременно с това са ценни и традиционните вкусове. Изцяло вегетарианското й меню обаче озадачава звездните гости.

Традиционна вечеря с иновативни детайли и изненади поднася във вторник младият предприемач Трифон Михайлов, който успешно менажира не само фондация за пчели, но и процесите в кухнята. Звездният домакин доказва, че никой не е по-голям от хляба, изненадвайки гостите с двойно втасала питка… с чесън, приготвено по мъжки основно ястие и същински меден финал. В сряда адвокатът Владо Дончев отвежда зрителите в китното асеновградско село Косово, за да представи в автентична обстановка своите кулинарни и сомелиерски умения. Звездният домакин приготвя изцяло родопска кухня, в която акцент са гювечът по косовски, класическият пататник и музикален поздрав с гайда на живо.

Звездни мигове и неподправен чар обещава в четвъртък обичаната актриса Мария Статулова, която няма специална рецепта за щуротиите и в кухнята, и в живота. Тя с радост посреща гостите в дома на големия български писател Йордан Радичков, който е неин свекър. Трапезата е богато отрупана, но черешката на тортата са безценните семейни истории. А в петък в кухнята се развихря шеф Катето Евро, чиято запазена марка са традиционни български гозби, прочутите й люти чушлета и изобилие от добро настроение. Актрисата готви с много масло и любов, за да предаде хубавото намерение на гостите си във финалната вечер.

Какви вълнения предстоят за звездните домакини и кой ще спечели титлата „Най-добър домакин“ в кулинарното шоу? Не пропускайте „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА