Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Тома Талепов – Айляка е първият отпаднал във „Фермата“ 3

Иван Ласкин се отказа от участие в шоуто поради здравословни проблеми

Публикувано

на

Първият дуел в третия сезон на „Фермата” се разигра в неделя вечер и прикова пред малкия екран над 40% от зрителите на възраст над 4 г. Успехът на епизода се повтаря и при аудиторията 18-49 г., като 36% от тях избраха bTV срещу само 20%, които предпочетоха конкуретния формат по втората по гледаемост телевизия.

Един срещу друг в битка за елиминации се изправиха ексцентричният ерген Яни от с. Козлец и колоритният „Айляк” Тома от Бургас. Над 1 100 000 зрители са наблюдавали решителния момент на дуела около 21:20 ч. Като втори дуелист Тома имаше право да определи колко точки носи всяка битка.

Бургазлията определи  въпросите от Алманаха, които тази година са на историческа тематика, като най-слабото си място и даде приоритет на силовите игри. Оказа се, че физическата подготовка на 46-годишния Тома не може да се мери с тази на 29-годишния фермер. Така след четири битки, за изненада на всички „Папи”, както всички фермери наричат Тома, загуби дуела с резултат 0 на 10 точки. Той прие загубата спортсменски и благодари на всички.

Тома Талепов е познат в цял Бургас под прозвището “Айляка”. Определя себе си като „най-добрия човек на света“. Той смята, че хората не трябва да бъдат съдени по етикетите, сложени им от обществото. Държи плажен бар, а през зимата работи като водач на детски туристически групи. Татуираният мъж беше сред фаворитите за финала на шоуто, но го напусна изненадващо само след седмица, изкарана в предаването. Неговата загуба  натъжи всички фермери, дори разплака футболиста Алек. „Човек, който остана една седмица ни просълзи половината“, обясни разстроен Алек, а най-възрастният сред фермерите – Гечо, дори отказа да отиде на партито след дуела, защото страда за загубата на Тома.

По време на първия дуел за елиминации в трети сезон актьорът Иван Ласкин обяви своето решение да напусне шоуто. Още в първите дни след влизането му във фермата той получи стомашно-чревно неразположение и прекара няколко дни под лекарско наблюдение.

„Причините да се откажа от това прекрасно начинание са две. Проблемът, който видяхте, ми се отрази доста зле, но както казва медицината – всичко е в лекарството. Сега взимам лекарство и съм добре. Втората причина, това е любовта към моето семейство, което аз не можах да прежаля, че ще липсва толкова време от мен. Вие сте прекрасен колектив, защото сте много жизнерадостни и градивни. Смятам, че това ще е най-успешното издание, а аз съжалявам откровено, че няма да продължа“, коменитра Иван Ласкин.

Кого посочи Тома за фермер на седмицата в прощалното си писмо, зрителите ще разберат тази вечер от 21 ч. по bTV.

 

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА