Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Талантите на bTV поставят „Алиса в страната на чудесата“

Публикувано

на

Единайсет талантливи деца, спечелили стипендии от bTV по проекта „Талантът обича всяко дете“, поставят „Алиса в страната на чудесата“ на 24 февруари от 14:00 на сцената на театър Theatro. Децата са сред първите носители на отличието bТалант, а проектът е част от обучението им в „Юнити академия“ със стипендия от телевизията.

„Ако покрай теб изведнъж профучи бял заек, който е облечен с жилетка, носи часовник и си мърмори, че закъснява, няма ли да си любопитен да научиш къде отива“, питат закачливо талантливите деца.

Преди 150 години светът за пръв път бива едновременно пленен и озадачен от историята за малкото момиченце Алиса, което пада в заешка дупка и се озовава в приказен свят, населен със странни същества като Лудия шапкар, Чешърския котарак, Мартенския заек, Херцогинята и Червената кралица.

Представлението, в което ще участват стипендиантите на bTV, остроумно смесва логично и нелогично, чаровно се заиграва с думи и пространства, майсторски разплита границата и представите за реално и нереално, споделят създателите. В него участват общо 22 деца на възраст от 6 до 16 години.

Представлението до момента е играно на камерната сцена на Младежкия театър „Николай Бинев“ и в зала ДНК на НДК.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА