Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Тази събота “Ничия земя” не е за хора със слаби нерви

Публикувано

на

Тази събота “Ничия земя” не е за хора със слаби нерви! Даниела Тренчева разказва ужасяваща история за гаврата с пастиря Николай Николов от село Косталево, който е напит, бит и изнасилван с дървен прът до припадък от група младежи, сред които и непълнолетни. Извършеното от тях престъпление и последиците от него не могат да се възприемат. Граничещото с лудост издевателство превръща един 54-годишен мъж в жив труп. Човекът, който съжалява, че е оживял, агонизира от срам заради преживяното и търси справедливост, се съгласи да разказва, въпреки претърпяното разкъсващо унижение.

“Бездействието на родители, учители, съседи, полицаи –  както става ясно – ражда още по уродливите прояви на жестокост…

Тази история предхожда във времето зверствата на двете деца, които убиха от бой 53-годишния бездомник във Варна в средата на януари. Предхожда и зверското убийство в Провадия, през ноември миналата година, когато 14- и 17-годишни момчета биха до смърт и изнасилиха възрастна жена, за да й вземат парите.

Насилниците от врачанското село Косталево са на свобода, с условни присъди и живеят само на метри от едва оцелелия със спукано дебело черво, перфориран пикочен мехур и разкъсан анус. И ако тогава държавата си беше научила урока, съселяните му, които си мълчат – също, а от заведенията не гонят и до ден днешен него, защото мирише, вместо насилниците, може би някои от следващите истории можеше да бъдат предотвратени. И мъртвите да са живи.”

 “Ничия земя”, 10 февруари, събота от 18:00 часа

https://www.facebook.com/nichia.zemya

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА